duminică, 7 februarie 2010

Garderoba copiilor – cum cumparam haine pentru copii?


Ne imbracam copiii dupa gusturile proprii cat si cu acele hainute pe care noi nu am indrazni sa le purtam? Si asta pana cand? Pana la varsta la care copiii nostri nu se mai lasa imbracati si vor sa-si aleaga singuri hainutele. O mama care nu iese din gri, va indrazni sa-i puna lui bebe portocaliu sau galben?

Starea psihica a copilului va fi influentata de hainele pe care le poarta?

Noi credem ca de mici, le dezvoltam copiilor nostri simtul estetic! Deci ii putem invata sa aleaga culorile pe care doresc sa le poarte, iar noi parintii, testand, sa invatam culorile care le vin cel mai bine si care ii scot in valoare pe copiii nostri.

Hainele pentru copii cu imprimeuri vesele si colorate le dau copiilor o atitudine pozitiva si in plus, ii amuza si le plac teribil.

Copiii se simt confortabil in haine din bumbac. Ei consuma multa energie si acest material le permite ca pielea lor fina sa respire si transpiratia sa nu duca la exeme, eruptii, ciupercute, iritatii. Alte materiale se pot purta pe deasupra unui maieu din bumbac.

Ce ne facem cu piciorusele? Foarte greu se mai gasesc pe piata sosete din bumbac 100%. Daca copilul este predispus la exeme intre degetelele de la picioare datorita transpiratiei si sosetelor nepotrivite, putem aplica putina pudra de talc inainte de a pune ciorapul in picior.

Cum sa imbrac copilul noaptea? Pai el se agita si se dezveleste mai mereu? O pijama mai groasa e potrivita daca e prea mic si nu stie sa se inveleasca daca i se face frig. Sa nu lasam sa ii inghete nici piciorusele toamna sau iarna!

Apoi nu stim daca vreti sa arate ca un copil de fite sau vreti sa nu investiti prea mult in imagine. Cati bani suntem dispusi sa dam pe hainele copilului?

Astept comentariile si parerile dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu